Bezoek maquette in de Tweede Kamer, Den Haag

13 april 2019

Stichting Geluid in Zicht organiseert op zaterdag 13 april 2019 een rondleiding voor mensen met een visuele beperking naar de Audiomaquette van de Tweede Kamer.

Voorafgaand aan de rondleiding biedt Stichting Geluid in Zicht u om 13:30 uur een kop koffie aan bij café Dudok, Hofweg 1A in Den Haag. U wordt daarna door een gids door de Statenpassage naar de Plenaire Zaal geleid. Hier krijgt u uitleg en vragen van uw kant zijn welkom. Juist de combinatie van de Audiomaquette en de rondleiding zal u een verrassend beeld geven van het reilen en zeilen van onze parlementaire democratie.

De rondleiding wordt verzorgd door de gidsen van ProDemos (Huis voor Democratie en Rechtsstaat). Er is ruimte voor een groep van maximaal twaalf deelnemers met een visuele beperking, inclusief begeleiders.

Programma

zaterdag 13 april 2019

  • 13:00 uur
    Maartje Wildeman van Stichting Geluid in Zicht staat op Den Haag Centraal Station gereed om u naar de Tweede Kamer te begeleiden. Wij verzamelen in de informatie en service-ruimte van de NS, die u in de linkerhoek van het station vindt wanneer u het perron verlaat.
  • 13:30 uur
    De mogelijkheid voor een kopje koffie in Cafe Dudok.
  • 14:00 uur
    De rondleiding begint vanuit de receptie van Prodemos, dat zich naast café Dudok bevindt op Hofweg 1

De door Stichting Geluid in Zicht ontworpen Audiomaquette van de Plenaire Zaal en de omgevingsmaquette van het Binnenhof zijn een belangrijk onderdeel van dit bezoek.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deze rondleiding bedragen €13 per persoon. Bij aanmelding krijgt u meer informatie over de betaalwijze.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u een mailtje sturen o.v.m Rondleiding TK naar stichting@geluidinzicht.nl. Vermeld hierbij a.u.b. of u met of zonder begeleiding komt en of u zelfstandig naar Cafe Dudok komt of begeleiding wenst vanaf het station Den Haag Centraal.

Alle informatie is ook te vinden op http://www.geluidinzicht.nl/