Beeldhouwen in Zeeuws Vlaanderen

In de inspirerende rust van de weidse Zeeuws - Vlaamse polders nabij Hulst is het mogelijk om beeldhouwworkshops te volgen. Deze omvatten een lang weekend of meerdere aaneengesloten dagen.

Groepen kunnen zich inschrijven, maar het is ook mogelijk om individueel aan een cursus deel te nemen. Voor groepen, tot 12 personen, kunnen tijdstip en duur in overleg vastgesteld worden, dit kan gedurende het gehele jaar. Voor individuele inschrijvingen zijn er gedurende het jaar speciale data gereserveerd.

Aan de cursus kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen. Het uitgangspunt is namelijk de capaciteit en ervaring van de cursist. Tijdens de lessen wordt er gelet op de zeggingskracht, techniek en esthetiek van de werkstukken. Er kan gewerkt worden in hout en steen.

Visuele handicap?

De docent Luc Ingels, heeft ervaring met blinden en slechtzienden. Blindengeleidehond is welkom.

Knielend vrouwenfiguur met de rechterhand op het hoofd en de linker onder het haar aan de linkerkant van het hoofd, materiaal is bruine albast

Knielend vrouwenfiguur met de rechterhand op het hoofd
en de linker onder het haar aan de linkerkant van het hoofd,
materiaal is bruine albast

Voor meer informatie bezoekt u de website: http://www.beeldhouweninzvl.nl of kunt u contact opnemen met Luc Ingels via telefoonnummer: 0114 682600 of per e-mail: ingels@beeldhouweninzvl.nl.

Laatst bijgewerkt op donderdag 01 september 2016

Naar boven