Maria Tereza Marin

Geboren in 1969 te Rotterdam.

Vanaf haar geboorte heeft zij Oculair Albinisme en Nystagmus. En heeft 15 procent zicht. Dit betekent dat zij slecht tegen licht kan en wiebelogen heeft. waardoor zij niet lang op één punt kan blijven focussen. Doordat zij een lui oog heeft en met haar rechteroog werkt, heeft zij vaak moeite met diepte zien.

Vanaf heel jonge leeftijd tekent zij al en is fantasie en spiritualiteit een passie voor haar. Door te tekenen en schilderen kon zij zichzelf en haar spirituele groei uiten en heeft door zichzelf dingen aan te leren haar stijl ontwikkeld.

Zij noemt zichzelf een multimedia kunstenares en mediamiek healer.
Binnen haar praktijk maakt zij op aanvraag kracht tekeningen voor mensen, om inzichten te geven in hun huidige situatie en een stukje kracht mee te geven voor een moeilijke periode in hun leven.
Hierbij combineert zij vaak materialen als: kleurpotloden, pastel krijt/potloot, acryl, aquarel, encoustic (ook wel bekend als gekleurde bijenwas), fotografie, boetseerwerk op canvas (met draagbare lichte klei met andere verscheidene materialen) en de computer om werk te kunnen digitaliseren en te combineren met fractol- en vactra vormen.

Tereza heeft geen opleiding aan de kunstacademie gevolgd, maar heeft zich vooral door te experimenteren en middels een aantal korte cursussen, de technieken eigen gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Maria Tereza Marin via haar telefoonnummer: 06 486 29 726 of bezoekt u http://www.terezamarin.nl/