1. 2017 (40)
  2. 2016 (60)
  3. 2015 (50)
  4. 2014 (43)
  5. 2013 (35)
  6. 2012 (28)
  7. 2011 (31)
  8. 2010 (35)

Oproep aan blinden en slechtzienden

THEATERMAKER ZOEKT COLLEGA

Ik ben Mart van Berckel, ik kom uit Arnhem en ik ben professioneel theatermaker en regisseur. Ik maak voorstellingen waarin muziek, tekst, beeld en geluid op een verrassende en fantasievolle manier samenkomen. Ik heb een grote fascinatie voor het thema ‘waarneming’. Daarom maak ik in januari en februari een theatervoorstelling, die gaat over kijkgedrag.

De thematiek van deze voorstelling wil ik graag op verschillende manieren belichten, vanuit verschillende perspectieven. Daarom zou ik graag in contact komen met blinden of slechtzienden, die het leuk zouden vinden om op het podium te staan en mee te werken aan een professionele theatervoorstelling. Het idee is: met of zonder visuele beperking – we kunnen allemaal leren om onze zintuigen aan te scherpen.

De manier waarop de samenwerking kan plaatsvinden, dat gaan we op een persoonlijke manier samen uitzoeken en ontdekken. We zullen starten vanuit een gezamenlijk gesprek, een uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen zienden en blinden/slechtzienden. De uitingsvorm en de mogelijkheden op het podium volgen later. Podiumervaring is uiteraard niet vereist, werken met een veilig en vertrouwd gevoel staat voorop. De repetities en voorstellingen vinden in januari en februari plaats in Arnhem. De voorstellingen zijn in de week van 12 t/m 17 februari.

Heb je interesse? Ben je nieuwsgierig? Of ken je iemand die dit leuk zou vinden? Dan hoop ik van je te horen. Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen via mvanberckel@gmail.com of 06-19662808.

Laatst bijgewerkt op maandag 27 november 2017

Naar boven