Ad van Strienlid Commissie Exposities

Ad van Strien is in 1948 geboren op Celebes (Sulawesie).

Via Amsterdam, D├╝sseldorf en Driebergen kwam hij, na zijn studie aan de Academie in Arnhem en huwelijk te wonen in Zeist.
In 1976 werd hij Algemeen co├Ârdinator het Creatief centrum De Werkschuit De Bilt/Zeist en later Algemeen directeur. In relatie met die functie was hij o.a. burgerbestuurslid van de Zeister Stichting voor Kunst en Cultuur, voorzitter van de Federatie Amateur Podiumverenigingen - Zeist, lid en interim-voorzitter van de Landelijke vereniging van kunstencentra en muziekscholen.
Politiek betrokken was hij als voorzitter van de afdeling Zeist van de PvdA en was voor die partij een periode gemeenteraadslid.

Na het succesvol afronden van de fusie tussen Het Kunstenhuis De Bilt/Zeist en Muziekschool De Bilt trad hij iets voor zijn 65e terug als Directeur. Ad bleef nog als adviseur betrokken bij de nieuwbouw van het educatief cultureel centrum Het Lichtruim in De Bilt.

Naast het lid zijn van de Commissie Exposities van KUBES is hij bestuurslid van de Stichting Literair Zeist en de Voedselbank.

Lid Commissie Exposities - Ad van Strien

Lid Commissie Exposities - Ad van Strien

Laatst bijgewerkt op zaterdag 11 maart 2017

Naar boven