Dieneke HofExpositiecoördinator

Mijn naam is Dieneke Hof, geboren in 1967 en woonachtig in Nieuwegein.
Ik ben verpleegkundige en na lang teamleider geweest te zijn in de ouderenzorg, heb ik sinds 01 juni 2016 een nieuwe baan.
Ik ben nu werkzaam in de wijk in Leidsche Rijn in Utrecht. Dit bevalt erg goed en ik ga in september starten met de studie HBO-V.
Sinds 2011 ben ik vrijwilliger bij KUBES en kwam met KUBES in aanraking doordat ik Adri Hopman sprak op de kunstmarkt in Nieuwegein.

Ik ben een aantal keren als begeleider mee geweest met excursies en was al snel onder de indruk van de activiteiten, de gezelligheid en de warmte bij KUBES.
Na een tijdje vroeg Adri mij voor de Commissie exposities. Dit vond ik meteen heel leuk omdat ik een grote interesse in kunst heb en zelf ook in mijn vrije tijd beeldhouw.
We hebben met de Commissie al verschillende exposities georganiseerd en elke keer ben ik weer verrast door de creativiteit en de kwaliteit die door de KUBES kunstenaars geleverd wordt.

Inmiddels ben ik Expositiecoördinator bij KUBES. Ik vind het een hele eer en uitdaging om dit te mogen doen.
Samen met de andere commissieleden en de enthousiaste en bevlogen kunstenaars gaan we ons best doen om mooie exposities neer te zetten.

Hopelijk tot ziens bij KUBES!

Expositiecoördinator Dieneke Hof

Expositiecoördinator Dieneke Hof

Laatst bijgewerkt op zaterdag 11 maart 2017

Naar boven