Isabelle Smidaanmeldingssecretaris

Mijn naam is Isabelle Smid, en ik volg Pepie Rosbach op als aanmeldingssecretaris van Stichting KUBES. Ik ben in 1989 in Groningen geboren en opgegroeid in het oosten van het land. Ik woon nu al 7 jaar in Utrecht. Ik ben in Utrecht komen wonen voor mijn studie aan de kunstacademie en ik voel me hier inmiddels helemaal thuis. Van jongs af aan was ik al creatief en had ik veel interesse voor kunst en cultuur. Mijn keuze voor de twee opleidingen die ik heb gevolgd; binnenhuisarchitectuur en kunst & economie waren dan ook geen verrassing.

Tijdens mijn MBO studie heb ik voor stage een half jaar mogen werken en genieten op het zonnige CuraƧao. Tijdens mijn HBO studie heb ik als productie assistent stage gelopen voor Het Korzo theater, festival Dias Latinos en Buma-cultuur. Naast mijn stages heb ik veel op freelance basis of als vrijwilliger gewerkt voor o.a het NFF, Tweetakt, Amsterdam Dance Event, InJazz en Eurosonic Noorderslag.

Door ziekte is het voor mij niet haalbaar om een (volledige) baan aan te kunnen. Vanuit huis lukt het mij nu wel om enkele uren te kunnen werken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuk werk waar ik thuis aan kan werken, en zo vond ik de openstaande functie voor aanmeldingssecretaris bij KUBES. Aankomende week ga ik beginnen met mijn werkzaamheden voor Stichting KUBES en ik kijk hier erg naar uit. Het lijkt mij fijn en ook erg belangrijk, bij te kunnen dragen, om het voor iedereen mogelijk te maken van kunst en cultuur te kunnen genieten.

Aanmeldingssecretaris Isabelle Smid

Aanmeldingssecretaris Isabelle Smid

Laatst bijgewerkt op zaterdag 11 maart 2017

Naar boven