Lydia Huyssenbestuurspenningmeester

Graag wil ik mij even aan u voorstellen.
Mijn naam is Lydia Huyssen en ik heb inmiddels het Bestuurspenningmeesterschap overgenomen van Pieter van der Weijden.
Mijn leeftijd is 57 jaar. Ik woon in Utrecht en daar werk ik ook.
In het dagelijks leven ben ik zo’n 10 jaar (projecten)administrateur bij Stichting Pharos, een expertisecentrum voor gezondheidsverschillen.
Ik ben dus helemaal thuis in financiële administraties.

Eerder ben ik penningmeester geweest van SVGZ ’83, een sportvereniging voor visueel gehandicapten in Zeeland. Met een aantal mensen hebben wij deze vereniging in het leven geroepen om op een ongedwongen manier wat aan atletiek te doen en later deel te nemen aan de landelijke goalballcompetitie.

Zodoende ben ik jarenlang actief geweest binnen goalball, zowel op landelijk als internationaal niveau. Sporten doe ik nog steeds, zij het op een iets lager pitje en ook speel ik geen goalball meer. Ik fiets, loop hard, wandel veel en reis graag. Sinds kort ben ik ook taalmaatje voor een Soedanese vrouw. Erg leuk om te doen.

KUBES heb ik leren kennen via Adri Hopman, tijdens een slechtziendendag.
Inmiddels heb ik aan een paar beeldhouwweekenden en andere activiteiten deelgenomen en kan ik bij mijn hobby's ook beeldhouwen en schilderen voegen.
Ik vond dat ik wel eens iets nuttigs terug kon doen voor KUBES en daarom heb ik mij aangeboden. Ik vind het een leuke club met een geweldig doel.

Bestuurspenningmeester Lydia Huyssen

Bestuurspenningmeester Lydia Huyssen

Laatst bijgewerkt op zaterdag 11 maart 2017

Naar boven